360° video

Video u 360° stepeni AS dizajn je odusevljen objaviti Veliki Novi Tehnološki Napredak u izvanrednom skupu resursa.

ladybug kamera

ladybug kamera

360 stupnjeva panoramske Video je Velika Nova inovacija set uzeti 2012 Oluja. Dok 360 stupnjeva panoramske fotografije omogućuje subjektu da doživite mjesto Kao da ste tamo. 360 video ce poboljšati na iskustvo Još više. Zamislite osjećaj da su uronjeni u fotografiji, sada Možete miserable da ste uronjeni u filmu!

Lokacije pucao panoramski Video Ce Imati Još veci UTICAJ I Učinak. Za to je grubo Razlika Između mirnih fotografijama i pokretnih slika. Zamislite panoramu Gdje SE nalazite s ljudima Kodži SE Kreće oko.Predvorju Hotela Koji Kupac Može razgledati od njihov računalo promatranja NE Samo Hotel Ali Gosti jesti, piti i uživaju Kao da je Živa. TO JE Samo jedan primjer. Načini na Koje panoramski Video Može Biti ​​korišteni Su Što iscrpniji Vaše maste.

Postoji Nekoliko nacina Ova uzbudljiva Tehnologija Može SE koristiti i prikazane. Možete Biti ​​sigurni u najvišoj mogućoj kvaliteti, Kao Što NE koristimo 1 Sut sustave.

Ova revolucionarna tehnologija sada koristi za široku SE paletu aplikacija i Rješenja. Primjeri Su VELIKIH razmjera GIS za uličnog gledanje, geografskoj kartiranje I Druge polozaj baziran vizualizacije; aplikacije za Planiranje grada; Simulacija i mjerenje analizu; Ja Potop puna Kupola projekcija iskustvo.

Budite Jedan od prvih u Srbiji da ima 360 video virtualnu šetnju!