Novi Sad

Novi Sad je drugi grad po veličini i broju stanovnika u Republici Srbiji. To je najveći grad Vojvodine i sedište je pokrajinske vlasti i administrativni je centar Južnobačkog okruga. Grad na međi Srema i Bačke, na obalama Dunava, u Panonskoj ravnici podno severnih obronaka Fruške gore. Kao takav Novi Sad pruža i nudi dobar provod, atraktivne i zanimljive lokacije, interesatna mesta i radosne događaje. U najvećem gradu severne pokrajne Vojvodine zabeležili smo nekoliko virtuelnih panorama koje možete pogledati ispod.

Novi Sad panorama

 

Osim lepog centra Novog Sada, u gradu se nalazi veliki broj turističkih i ugostiteljskih objekata. Dva lokala smo zabelezili u Novom Sadu kao i nekoliko interesantnih lokaliteta u blizini.

Kafana „Tako je suđeno“                                                  Restoran „Inspiracija“

Kafana Tako je sudjeno, virtuelna tura

Restoran Inspiracija, virtuelna tura

Hotel „Park“

Hotel Park, Novi Sad, virtuelna tura

 

U neposrednoj blizini Novog Sada nalazi se Sremski Karlovci, mali romantični gradić živopisne istorije i zanimljivih ličnosti. Sremski Karlovci nalaze se na desnoj strani Dunava, 6 km od Novog Sada i 4 km do Petrovaradina. U Sremskim Karlovcima slikali smo biblioteku Karlovačke gimnazije i Bermet kuću vina.

Karlovačka gimnazija                                                   Biblioteka Karlovačke gimnazije

Karlovačka gimnazija

Biblioteka

 

Villa Bermet, Sremski Karlovci

Villa Bermet, virtuelna panorama

Novi Sad i okolina sadrže brojne zanimljive lokalitete koje ćemo tek istražiti i neposredno upoznati, dokumentovati i objaviti. Ukoliko Vi želite da date doprinos popularizaciji grada Novog Sada, pozovite nas. Mi izrađujemo virtuelne ture Novi Sad virtualne panorame. Doći ćemo po Vašem pozivu i obaviti slikanje u zadato vreme. Novi Sad panorama je utisak koji svakako treba podeliti.