360° VIRTUELNE TURE

VIRTUELNE TURE su najkvalitetniji način da se prezentuje neki prostor bilo da se radi o hotelu, vili, vinariji, salonu, galeriji, znamenitosti ili bilo kom drugom području koje želite da prezentujete na vašem sajtu ili putem društvenih mreža.


HDR virtuelna tura – Hotel „Park“, Novi Sad

VIRTUELNA TURA vam odobrava proučavanje prostora 360°x180°, na taj način gostu pruža stvaran osećaj područja. Vašu virtuelnu turu umemo obogatiti dodatnim interaktivnim rezimeom kao što su snimci, video snimci, obaveštenja o lokaciji i još dosta toga. Panorame koje izrađujemo su dekreta makar 32Mpix. U slučajnosti specijalnih zahteva u verovatnoći smo da vam napravimo panorame i mnogo većih rezolucija, čak do 1,5 Giga pixela.Bez obzira na datost da su počinjene u prostranim rezolucijama, učitavanje panorama sa strane korisnika se dešava brzo bez obzira u kojoj rezoluciji je panorama napravljena. Tehnologija u kojoj objavljujemo panorame je takva da se sve panorame jednako žurno učitavaju bilo da su 32Mpix ili 200Mpix. Učitava se odistinski samo deo panorame koji korisnik motri, što je jednovremeno i povod okretnog učitavanja. VIRTUELNE TURE umete pored online prezentacije posedovati i na offline medijima (cd,flash usb…). Offline reklame su poslovne za prezentovanje vašeg objekta / preduzeća na sajmovima, poslovnim većanjima i svim ostalim prilikama gde vam Internet nije efikasno dostupan.

 

 

VIRTUELNE TURE su najpodesniji način da pokažete vaš prostor bilo Da se radi o kafe-restoranu, konobi, hostelu ili bilo kom drugom Području koji želite da predstavite na vašem sajtu ili društvenoj mreži. VIRTUELNA TURA vam dopušta pregled regija 360°x180°, na taj način gostu pruža faktičan osećaj prostora. Vašu virtuelnu turu znamo povećati dodatnim interaktivnim bitom kao što su fotosi, video snimci, objave o lokaciji i još dosta toga. VT se mogu se upotrebljavati u svim kategorijama biznisa, naširoko ih koriste pansioni, državne institucije, ugostiteljski objekti, trgovci nekretnina, arhitekte, fitnes centri, obrazovne ustanove, turističke asocijacije ali i svi ostali koji žele da na privlačan i moderan način prezentuju svoj prostor. Sve čuveniji u svetu je Google Street View koji odobrava kretanje kroz puteve bezmerne većine svetskih gradova. Pitanje je dana kada će Google prohujati i kroz vaše mesto i fotografisati sve drumove. Naša dužnost da fotografišemo vaš enterijer. Virtuelne ture pružaju poviše vizuelnih informacija od tradicionalnog modusa prezentovanja na Internetu koji se sastoji od fotke i teksta i na taj način ulivaju kredibilnost potencijalnim gostima da su izabrali pravo mesto.

 

pogledajte ture kroz robnu kuću „TRI-O“ u Mladenovcu i „DUAL PVC“ prodavnicu u Paraćinu

[hcolumns]

 

[btn text=“NARUČITE VAŠU VIRTUELNU TURU“ tcolor=#FFF thovercolor=#FFF link=“http://www.360serbia.com/kontakt/“ target=“_self“]