Wednesday, 01 May 2024 / Published in Blog, Ture

Upravo smo završili virtuelni prikaz jedne neverovatne prikolice za brzu hranu. Koristeći najsavremeniju tehnologiju snimanja 360 stepeni, uspeli smo da zabeležimo svaki kutak ove prikolice. Od unutrašnjosti do spoljašnjosti- svaki deo ove prikolice je zabeležen kako bi vam pružio realističan doživljaj.

Kroz ovaj virtuelni prikaz, možete istražiti svaki deo ove mobilne prodavnice za brzu hranu. Od kuhinje opremljene najnovijom tehnologijom od INOX-a, preko solarnih panela koji obezbeđuju nezavisno napajanje, pa sve do prostora za točenje piva i ceđenje sokova – sve je tu!

Ali to nije sve. Osim što je ovaj prikaz neverovatan vizuelni doživljaj, takođe vam pruža korisne informacije o karakteristikama ove prikolice. Sa detaljnim opisima materijala od kojih je napravljena, kao i svih funkcionalnosti koje nudi, možete bolje razumeti zašto su ove mobilne prodavnice tako posebne.

Ovo nije samo o poslovanju – ovo je o inovaciji, održivosti i mogućnostima koje pruža moderna tehnologija. Ako razmišljate o pokretanju sopstvenog posla u oblasti brze hrane, ova prikolica je nešto što definitivno treba da razmotrite.

U svakom slučaju, ne propustite priliku da istražite ovaj virtuelni prikaz i upustite se u svet mobilnih prodavnica za brzu hranu. Verujte, bićete fascinirani koliko su ova custom rešenja impresivna!

Osnovni podaci o firmi “Vidija”:

Saturday, 06 April 2024 / Published in Blog
Just Play

Dragi ljubitelji muzike,

Sa ponosom vas obaveštavamo da smo upravo objavili novi 360 refrejmovani spot za sjajnu grupu Just Play! Ova izvedba legendarne pesme “Fire” od Jimi Hendrixa zasigurno će vas ostaviti bez daha.

🎤 Izvođači:

  • Gitara & Vokal: Aleksandar Ilić Aca
  • Gitara & Back Vokal: Nenad Stojković Shix
  • Bas Gitara: Srđan Vujatović Djole
  • Bubnjevi: Dragan Panić Žika

🎧 Snimanje i Miksanje Zvuka: Dragan Panić Žika 🎥 Video Produkcija: Serbia 360

Ovaj spot snimljen je u Just Play Music Home Studiju, što dodaje poseban osećaj intimnosti i autentičnosti ovom izdanju.

Ne propustite priliku da uživate u virtuelnom muzičkom doživljaju koji će vas transportovati direktno u srce energične izvedbe ove kultne pesme.

Pogledajte spot na našem YouTube kanalu i pridružite se Just Play zajednici na njihovoj Facebook stranici. Takođe, možete ih kontaktirati putem emaila za sve dodatne informacije.

👉 Povezivanje sa Just Play:

Pesma “Fire” je delo genijalnog Jimi Hendrixa, a Just Play je uspeo da je iznova interpretira na svoj jedinstven način, dajući joj svoj pečat i energiju.

Pratite nas za više iznenađenja i muzičkih avantura koje donosi Just Play!

Tuesday, 26 March 2024 / Published in Blog, Ture

U svetu nekretnina, virtuelne ture postaju sve popularnije. One pružaju jedinstvenu mogućnost da se nekretnine istraže na potpuno nov način. Jedna od platformi koja omogućava kreiranje ovih tura je Turvix, prva platforma na Balkanu koja omogućava agentima za promet nekretnina da za samo 24h kreiraju kompletnu VR turu.

VIRTUELNE TURE: PRAVI DOŽIVLJAJ NEKRETNINA U 3D FORMATU

Virtuelne ture su revolucionarna tehnologija koja omogućava realističan prikaz nekretnina. One pružaju detaljan uvid u prostor, olakšavajući proces kupovine nekretnina putem interneta.

VIRTUELNE TURE: ALAT ZA REALISTIČAN PRIKAZ NEKRETNINA

Virtuelne ture su odgovor na potrebu za realističnijim i interaktivnijim prikazom nekretnina. Razvijene su sa ciljem da omoguće kupcima da istraže prostor bez potrebe za fizičkim prisustvom. Ove ture su kreirane korišćenjem naprednih softverskih alata i tehnologija za renderovanje prostora, što omogućava realističan prikaz enterijera i eksterijera nekretnine.

PREGLED NEKRETNINA IZ UDOBNOSTI VAŠEG DOMA

“Virtuelne ture omogućavaju potencijalnim kupcima da detaljno istraže prostorije nekretnine kao da su fizički prisutni”, ističe direktorka agencije “Galerija nekretnine”. “U poslednjih sedam godina, uveli smo inovativan pristup prezentaciji nekretnina kroz virtuelne ture, što je postalo standard u industriji.”

UBRZAN PROCES PRETRAŽIVANJA NEKRETNINA

Virtuelne ture omogućavaju kupcima da filtriraju svoje opcije i suze izbor na temelju svojih potreba i želja, čime se ubrzava proces pretraživanja nekretnina i smanjuje potreba za obilascima nekretnina koje ne odgovaraju njihovim zahtevima.

TRANSPARENTNOST I EFIKASNOST

Detaljan pregled nekretnina kroz virtuelne ture nije samo koristan za kupce, već ima i značajan uticaj na transparentnost u procesu prodaje. Kroz ovaj inovativan pristup, potencijalni kupci mogu da steknu potpuniju sliku o nekretnini pre nego što se odluče za obilazak ili eventualnu kupovinu.

MOĆAN MARKETINŠKI ALAT

Virtuelne ture su postale nezaobilazan deo savremenog tržišta nekretnina, pružajući koristi kako kupcima tako i prodavcima. Osim toga, često deluju privlačnije od tradicionalnih fotografija ili opisa nekretnina, što može rezultirati bržom prodajom i boljim cenama.

Za više informacija posetite: https://turvix.360serbia.com/

Tuesday, 26 March 2024 / Published in Blog, Ture

Kompanija Lambino Plus, preduzeće za proizvodnju papirne galanterije, nedavno je izradila virtuelni obilazak kroz svoj magacin i proizvodnju. Ova inovacija omogućava kupcima da dožive prostor magacina i proizvodnje bez potrebe da fizički budu prisutni.

Lambino Plus je osnovan 2007. godine u Staroj Pazovi, sa osnovnom delatnošću proizvodnje papirne konfekcije – toalet papira i papirnih ubrusa, salveta i sličnog sadržaja. Tokom prethodnih godina, program proizvodnje je kontinuirano unapređivan pre svega osavremenjavanjem sredstava za rad u vidu mašina za proizvodnju, kao i poboljšanjem kvaliteta sirovina i finalnog proizvoda.

Poslednjih godina, Lambino Plus je prepoznao razvojnu šansu u intenziviranju proizvodnje i proširenju proizvodnog asortimana namenjenog profesionalnim korisnicima, kao što su proizvodni pogoni, kompanije koje se bave uslugom održavanja higijene, hoteli, restorani i slično. Implementiranjem sistema upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji i sistema upravljanja zaštitom životne sredine u vidu standarda ISO 9001 i ISO 14001, Lambino Plus dokazuje da je društveno odgovorno preduzeće koje teži održivom razvoju a ne samo i isključivo maksimizaciji profita.

Osim proizvodnjom papirne galanterije, Lambino Plus se bavi i distribucijom inventara u vidu dispenzera za ubruse i toalet papir, kao i sredstava i opreme za održavanje higijene. Kompanija teži da ispuni sve zahteve svojih kupaca, a u skladu sa politikom poslovanja koju održava od nastanka same firme.

TOP