Google Street View za Vaš biznis

Virtuelna tura u Google rezultatima pretrage – „Pogledajte unutra„

 

Poboljšajte prisustvo pomoću sadržaja na Street View-u, postavite svoju zastavu. Kada vas potencijalni klijenti traže na Google mapama, potrudite se da im prvi utisak bude odličan.

Unos preduzeća na Google-u je najvidljiviji element vaše kompanije. Izbor odgovarajućeg restorana, kafića ili hotela je često komplikovana odluka. Izgradite poverenje potrošača u preduzeće pomoću visokokvalitetnog virtuelnog obilaska koji je napravila treća strana i koji omogućava ljudima da iskuse vašu lokaciju pre nego što dođu. Ova interaktivna virtuelna iskustva pružaju pouzdanje potencijalnim gostima i klijentima.

Pozovite klijente da uđu u unutrašnji prostora vašeg preduzeća na Google pretrazi i Google mapama. Ako je vaše preduzeće hotel, imamo poseban program za vas. Povedite putnike u obilazak hotela kada vas pronađu na Google pretrazi ili Google mapama.

Naši pouzdani fotografi ispunjavaju stroge uslove za kvalitet i kvantitet da bi bili sertifikovani u programu Google-a. Virtuelni obilasci mogu da udvostruče interesovanje za unose preduzeća

Pružite im poverenje koje traže
Google Maps | Business View – Street View za Vaš biznis

Google business view Srbija