VIRTUELNE TURE ZA NERETNINE

Otkrijte svet bez granica uz pomoć virtuelnih vodiča u virtuelnim turama!

Virtuelne ture za nekretnine

predstavite vašu nekretninu na najbolji način!

Virtuelnim turama do savršenog pogleda na vašu nekretninu

    "Virtuelne ture za nekretnine daju potpuni uvid u prostor pre nego što se odlučite za investiciju. Zaboravite na tradicionalne fotografije i video snimke, virtuelne ture vam omogućavaju da se krećete kroz prostor i da ga ispitate sa svih uglova."

    "Virtuelne ture za nekretnine su idealne za one koji žele da istraže tržište nekretnina bez potrebe da putuju. Investitori mogu da pregledaju nekoliko nekretnina istovremeno i da se informišu o njihovim karakteristikama, lokaciji i okolnostima."

      Virtuelne ture za nekretnine su ključne za uspešnu prodaju i marketing nekretnina. One pružaju potencijalnim kupcima i investitorima detaljne informacije o nekretnini, što povećava verovatnoću da će se odlučiti za kupovinu ili investiciju.

      Virtuelne ture za nekretnine su budućnost prometa nekretnina. One su efikasnije i ekonomičnije od tradicionalnih metoda promocije i prodaje, te su idealne za brzu i efikasnu prodaju ili iznajmljivanje nekretnina.

OBJEKAT U IZGRADNJI

Izradili smo virtuelnu turu za zgradu u Austriji. Tura će vam omogućiti da se upoznate sa svakim detaljem ovofg smestajnog objekata. .

STAN U SKYLINE

Izradili smo istu turu na drugačiji način, u drugom engine-u.

STAN U SKYLINE 2

Predstavljamo vam stan u Skyline zgradi sa pogledom na centar Beograda

Virtualne ture za nekretnine su revolucionarni novi način da se kupci i potencijalni kupci nekretnina upoznaju sa nekretninom bez da moraju fizički da dođu na lice mesta. Ove ture pružaju brojne benefita zarad vlasnika nekretnina i agencija za promet nekretnina.

Zašto bi vlasnici nekretnina i agencije za promet nekretnina trebali da razmotre saradnju sa nama? Mi nudimo povoljne ture sa tlocrtima, floorplanovima, platformom za hosting i menadžment tura i izradu tura u roku od 24 sata. Ova tehnologija omogućava da kupci i potencijalni kupci nekretnina dobiju potpuni uvid u nekretninu bez ikakvih ograničenja i iz svog udobnog doma.

Za vlasnike nekretnina, virtualne ture znače da neće morati da čekaju potencijalne kupce i da će imati veću šansu da prodaju svoju nekretninu brže i po višoj ceni. Pored toga, vlasnici nekretnina neće morati da se brinu oko organizacije i troška fizičkog pregleda nekretnine, što može biti vrlo korisno.

Za agencije za promet nekretnina, virtualne ture znače da će moći da pruže bolji servis svom klijentu i da će se moći fokusirati na nekretnine koje su najznačajnije za njihove klijente. Takođe, agencije za promet nekretnina će biti u mogućnosti da pruže svojim klijentima više opcija i da im pruže veću fleksibilnost u izboru nekretnina.

Virtualne ture za nekretnine su efikasan i moderni način za upoznavanje sa nekretninama. Ako želite da prodajete svoju nekretninu brže i po višoj ceni ili ako želite da pružite svojim klijentima bolji servis, onda je saradnja sa nama pravi izbor za vas.

 

Virtuelne ture nekretnina se mogu koristiti u marketingu na više načina:

Marketing nekretnine

Virtualne ture su idealne za promociju nekretnina, omogućavajući potencijalnim kupcima da vide nekretninu sa svih uglova, bez potrebe za fizičkim posetom.

Prodaja nekretnina

Virtualne ture omogućavaju prodavcima i agencijama da pokažu nekretnine kupcima, bez obzira na lokaciju i vreme.

Prezentacije nekretnina

Agencije i vlasnici nekretnina mogu koristiti virtuelne ture za prezentacije nekretnina klijentima, kako bi im se prikazale sve karakteristike nekretnine.

Udaljeni dolazak na mesto

Virtualne ture omogućavaju kupcima i potencijalnim investitorima da vide nekretninu bez da napuste svoj dom, što im omogućava da uštede vreme i novac.

Dizajn i planiranje interijera

Virtualne ture omogućavaju dizajnerima i arhitektima da vizualizuju interijere nekretnina, što im omogućava da lakše razumeju klijentove želje i zahteve.

Stambene zajednice

Virtualne ture omogućavaju kupcima da istraže stambene zajednice, uključujući zajedničke prostore i okruženje, kako bi doneli informisanu odluku o kupovini nekretnine.

Benefiti

Jeftinija i fleksibilna alternativa ličnim posetamaJeftinija i fleksibilna alternativa ličnim posetama

Stalno prisustvo na internetuStalno prisustvo na internetu

Deljenje emailom ili društvenim mrežamaDeljenje emailom ili društvenim mrežama

Praćenje poseta i statistikaPraćenje poseta i statistika

Povećan interes i zahtevima za posete.Povećan interes i zahtevima za posete.

Dostupno svima na internetuDostupno svima na internetu

-

ŽELITE DA RADITE SA NAMA?

Učinićemo sve što možemo da napravimo naš sledeći najbolji projekat!

TOP