FUSH D.O.O – FABRIKA ODEĆE IZ ORAOVICE

FUSH je domaći proizvođač odeće koji 95% svoje proizvodnje fokusira na strano tržište. Brendovi sportske odeće i odeće za svakodnevne potrebe, kao i razni maratoni i sportske organizacije su njihova redovna klijentela.

Pogledajte njihovu virtuelnu turu.

FUSH postoji od 2005 a ovaj pogon od 2019 i  u njemu trenutno radi 102 tekstilaca u sledećim odsecima: pletionica, krojačnica, sublimaciona štamparija, sito štamparija, šivaona, kontrola kvaliteta i pakovanje. U pogonu su najmodernije mašine poput Orox iCut i Orox iRun CNC mašina za sečenje i polaganje materijala.

Ono što ovu fabriku čini specifičnom je to što ceo pogon crpi električnu energiju iz solarnih panela. Ovo omogućava činjenica da Južno Pomoravlje ima preko 250 sunčanih dana godišnje.

Krajem 2021 godine, FUSH postaje kompanija sa tri ISO sertifikata: ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i 45001:2018.

I na kraju, FUSH je jedna od tekstilnih kompanija koja se istinski brine o dobrobiti svojih zaposlenih. Najniža satnica koju isplaćuju svojim zaposlenima je 20% veća od zakonskog minimalnog dohotka u Srbiji. Takođe, svi zaposleni dobijaju novčane bonuse za rođendane, rođenje deteta i venčanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.