VIRTUELNA SEDIŠTA

Pogledajte kako izgleda pogled iz vašeg sedišta pre rezervacije!

VIRTUELNA SEDIŠTA

Virtual Seat View je savremena tehnologija koja omogućava posetiocima da pregledaju i rezervišu svoja sedišta uživo, korišćenjem virtuelne prezentacije sala. Ova tehnologija donosi mnoge koristi za bioskope, teatre, opere, pozorišta, stadione i druge kulturne ustanove.

Jedna od glavnih koristi koje bioskopi, teatri, opere, pozorišta i stadioni mogu imati od virtual seat view tehnologije je povećana prodaja ulaznica. Posetioci sada imaju priliku da vidi precizno kako izgleda pogled iz svog sedišta pre nego što ga rezervišu. Ova funkcija može uveliko da poveća prodaju i smanji gubitke nastale zbog neprodanih sedišta.

 

Integracija virtual seat view tehnologije sa procesom plaćanja može dodatno da olakša i ubrza proces rezervacije za posetioce. Oni sada mogu da vide i izaberu svoje sedište istovremeno sa procesom plaćanja, bez potrebe za dodatnim koracima.

 

Virtuelni vodiči mogu pružati opcije za interakciju s posetiocima virtuelne ture, poput pitanja ili anketa, i omogućiti da posetioci učestvuju u aktivnostima i igrama tokom ture. Oni takođe mogu pružiti opcije za navigaciju ture, omogućujući posetiocima da odaberu gde žele otići i što žele videti tokom ture.

TOP