Virtuelne ture za Vaš biznis

Pokažite ljudima ko ste!

OSVOJITE IH POMOĆU 360°

VIRTUELNE TURE u 360°

Šta su to virtualne panorame i virtualne ture?

"Virtuelni obilazak za Vaš biznis" - to je ono što vam nudimo kao agencija. Uživajte u čarima virtualnog putovanja bez potrebe da odete iz svoje kuće ili biroa. Naša virtuelna tura omogućiće vam da iz prve ruke vidite sve što u vašem biznisu ima da ponudi. Iskoristite priliku da doživite i doživite svoje usluge, proizvode i prostore. Isprobajte uživanje u virtuelnom turizmu sa našom agencijom i uživajte u čarobnom svetu koji nudimo. Uživajte u prednostima virtuelnog turizma sa nama i uživajte u prednostima da iskusite sve što vam naša agencija može da ponudi. Virtuelna tura je način da pristupite svetu koji vam naša agencija nudi, bez potrebe da fizički budete prisutni. Pozovite nas da vam pomognemo da iskusite čari virtuelnog putovanja i da vam pružimo najbolje što u ovom svetu možemo da ponudimo.

Kao što je Maršal McLuhan izjavio "medij je poruka", a prvo iskustvo vašeg potencijalnog klijenta vaša web strana, od kruncijalne je vašnost da ona ima maksimalan učinak. Virtualnom prezentacijom ne samo da će te poboljšati vaš sajt već će te i vaše poslovanje prikazati u najboljem svetlu. U svetu brzih i modernih komunikacija učinak Vašeg veb sajta biće primetan samo ukoliko budete bili korak ispred konkurencije.

Proces izrade podrazumeva 1) dolazak na vašu lokaciju, fotografisanje prostornih tačaka koje želite, 2) postprodukcijska obrada snimljenog materijala, 3) kreiranje virtualne ture, 4) postavljanje probne verzije na server i slanje linka na verifikaciju, 5) objavljivanje na vašoj web, Facebook ili Google+ stranici. Virtuelne ture prilagođavamo vašem postojećem sajtu i dajemo pomoć i instrukcije za njihovu implementaciju, kao i mogućnost naknadnog proširivanja.

Kome su virtuelne ture namenjene?

Virtualne ture 360 su namenjene svim ljudima koji žele da dožive neki odredjeni lokalitet ili mesto iz udobnosti svoje kuće. One korisnicima omogućavaju da vide, čuju i istražuju lokalitet iz prvog lica, bez da se moraju fizički udaljiti od svojih domova.

 

 

Ture 360 su idealne za one koji ne mogu da putuju ili ne žele da izlaze iz kuće, ali žele da dožive neka mesta u svetu. Kako se sve više ljudi okreće virtuelnim turama, one su postale korisne i za one koji žele da istražuju nove destinacije pre nego što odluče da se putuje.

 

Takođe, virtuelne ture 360 su idealne za one koji žele da pronađu nove načine da se povežu sa svojim prijateljima i porodicom, čak i kada se nalaze na različitim lokacijama. One mogu da pruže korisnicima da dožive zajedničke trenutke bez da se moraju fizički nalaziti zajedno.

 

Integrisana virtuelna tura predstavlja jedinstveno iskustvo za posetioce, koje uključuje kombinaciju virtuelne stvarnosti, interaktivnosti, video zapisa, zvučnih zapisa, narativnog pristupa i animacije. Posetioci mogu da istraže i istraže svet uz pomoć virtualnih rešenja i interaktivnih alata. Oni takođe mogu da se kreću kroz prostor korišćenjem panoramskih slika, simulacija letenja ili proširenih realnosti. U ovom iskustvu, posetioci mogu da istraže različite destinacije, da razgovaraju sa lokalnim stanovništvom i da istraže kulturnu baštinu. Integrisana virtuelna tura takođe može da uključi društvene medije, da bi omogućila interakciju između posetilaca i drugih ljudi. Sve u svemu, integrisana virtuelna tura predstavlja iskustvo koje kombinuje virtuelnu stvarnost, interaktivnost, video zapise, zvučne zapise i narativne pristupe kako bi omogućilo posetioce da istraže i istraže svet.

Virtuelna tura na sajtu Zvezdara Teatra u Beogradu

Virtuelni salon firme Vrata Marić u Čačku

Virtuelna šetnja kod Brke na Srebrnom jezeru

Opcije i mogućnosti u virtuelnim turama

REZOLUCIJA 16K

Ova ogromna veličina panorame pogodna je za štampu velikog formata, što znači da možete da dobijete najbolje rezultate štampe u najvećem formata.

MULTI-REZOLUCIJA

Panorame se ekstremno brzo učitavaju zahvaljujući multirezolucijskoj obradi, što znači da će se panorame brzo učitati i prikazati na bilo kojem uređaju.

HDR

HDR procesiranje omogućava vam da dobijete slike savršenog odnosa boja i osvetljenja, čak i u pre i podeksponiranim uglovima.

PRILAGOĐAVANJE TEME

Elementi i dugmići stilom i bojama mogu se prilagođavati sajtu klijenta, što znači da će ture biti u skladu sa Vašim sajtom.

OBJEKTI U 360

Ubacivanje virtuelnih objekata u 360 stepeni unutar virtuelnih tura omogućava vam da dobijete potpuno realan utisak o prostoru, bez obzira da li je to dom ili neki drugi objekat.

SPECIJALNI EFEKTI

Specifični efekti uključuju efekat zaslepljivanja suncem, tranziciju dana i noći, padavine, maske i druge, što će dodati još više realnosti Vašim ture.

VIRTUALNI ASISTENTI

Ubacivanje virtualnih vodiča i asistenata unutar virtualnih tura omogućava da dobijete dodatnu pomoć pri navigaciji, što će smanjiti vreme potrebno za navigaciju.

VIŠEJEZIČNOST

Virtuelne ture mogu biti na nekoliko jezika, uključujući i srpski, engleski, švedski, nemački i druge, što će povećati pristupačnost ture.

VIRTUAL REALITY MOD

VR podrška za Google cardbord, Oculus, Homido i druge VR naočare omogućava da uživate u ture u punom VR modu.

DODACI (ADD ONS)

Ubacivanje mapa, prostornih planova na više nivoa i brojnih akcionih dugmića omogućava vam da koristite ture kako biste prikazali veću količinu informacija.

MULTIMEDIJALNI DODACI

Ubacivanje video snimaka, animacija i foto-galerija unutar tura omogućava da dobijete sveobuh

UGRAĐIVANJE U WEBSAJT

Virtuelne ture jednostavno se ugrađuju putem