VIRTUELNE TURE U INDUSTRIJI

- interaktivan način za posetu industrijskih objekata i treninge u VR-u

VIRTUELNE TURE U INDUSTRIJI

Ne propustite priliku da iskoristite prednosti 360 virtuelnih tura za potrebe lake i teške industrije. Naše virtuelne ture omogućavaju da posetite i istražite industrijske objekte i proizvodne linije iz udobnosti vašeg kancelarije. Sa našim virtuelnim turama, možete dobiti informacije o svim tehničkim karakteristikama mašina, proizvodnom procesu i proizvodima. Industrijske objekte i proizvodne linije snimljene su dronom, 360 videom sa virtuelnim vodičima u turama. Saznajte više o našoj ponudi i kontaktirajte nas za besplatnu konsultaciju.

360 virtuelne ture - nova dimenzija posete industrijskim objektima

Zamislite da ste potencijalni klijent koji želi da sazna više o fabrici, ali ne želi da putuje na drugi kraj sveta ili čak države. Sa virtuelnom turom, vaši klijenti mogu da prođu kroz vašu fabriku bez ikakvog napora, gledajući proces proizvodnje sa svih uglova i sa detaljnim opisima svake radnje.

 

Koristeći našu agenciju za izradu virtuelnih tura, mi ćemo kreirati profesionalnu i interaktivnu virtuelnu turu koja će se savršeno prilagoditi potrebama vaše fabrike. Mi koristimo najnoviju tehnologiju, kao što su 360 panorame, 3D modeli i CGI renderi kako bismo stvorili što realniji doživljaj vaše fabrike.

Opcije i mogućnosti u virtuelnim turama

Postoji veliki broj opcija i mogućnosti koje se mogu koristiti u virtuelnim turama, a neke od njih bi se mogle izdvojiti kao primeri koje bi bilo zanimljivo istražiti. Ove opcije mogu da uključuju različite načine prikazivanja turističkih atrakcija i lokacija, kao što su 360 video tehnologija, 3D modeli ili CGI arhitektonska vizuelizacija, kao i različite načine interakcije sa posetiocima, kao što su obilasci sa vodičem uživo ili mogućnost da se posetioci same kreću kroz virtuelne ture. Iskorišćavanjem ovih opcija, moguće je da se pruži bogatije i zanimljivije iskustvo posetiocima i da se privuku pažnja potencijalnih klijenata.

Pružite svojim posetiocima nezaboravno iskustvo posete sajmu tehnike i naučnih dostignuća u Beogradu, sa našim 360 video snimkom. Putem virtuelne ture, posetioci mogu da istraže svaki kutak sajma, da se upoznaju sa novitetima i inovacijama iz svih oblasti tehnologije i nauke, i to sa svih uglova.

Ako tražite najsavremeniju tehnologiju u oblasti proizvodnje, posetite demo kombi Fabrike ELMED i istražite najnovije štampače i robotske ruke! Uživajte u interaktivnoj virtuelnoj turi kroz našu fabriku i saznajte više o našim proizvodima i procesima proizvodnje.

Fabrika tektilnih proizvoda Fush je izradila virtuelnu turu kroz fabriku odeće koja prikazuje svoje proizvodne pogone i omogućava stranim kooperantima da vide šivaru i ostale pogone u fabrici.

Putem virtuelne ture kroz naš proizvodni pogon, možete istražiti kako Fabrika Elmed proizvodi mašine za namenske potrebe svog pogona. Saznajte više o našim tehnologijama i inovativnim proizvodima koji nam omogućavaju da budemo lideri u proizvodnji mašina za specijalne namene.

Kroz naš virtuelni vodič u 360 videu, Fabrika Elmed pruža jedinstvenu priliku za pregled svih proizvodnih mašina, štampača i robotske ruke u našem demo kombiju. Iskoristite priliku da vidite kako radimo i kakve tehnologije koristimo, uz pomoć našeg virtuelnog vodiča, koji vas vodi kroz fabriku i pruža detaljne informacije o našim proizvodima.

Virtuelna tura kroz proizvodni pogon Fabrike Elmed vam omogućava da se upoznate sa našim modernim tehnologijama i procesima proizvodnje etiketa za sve vodeće srpske i inostrane brendove.

Virtuelne ture u industriji se mogu koristiti na više načina:

Poseta proizvodnim linijama

360 virtuelne ture omogućavaju posetiocima da posete proizvodne linije i da vide kako se proizvodi proizvode, bez potrebe da se fizički nalaze na mestu proizvodnje.

Edukacija zaposlenika

Kompanije mogu koristiti virtuelne ture za edukaciju zaposlenika o proizvodnom procesu i tehničkim karakteristikama mašina.

Pregled projekta

Investitori i arhitekte mogu koristiti virtuelne ture za pregled projekata, što im omogućava da se upoznaju sa objektima pre nego što se počnu graditi.

Prodaja proizvoda

Proizvođači mogu koristiti virtuelne ture za prezentaciju svojih proizvoda potencijalnim kupcima, što im omogućava da se upoznaju sa proizvodom iz različitih uglova.

Poseta objektu iz daleka

360 virtuelne ture omogućavaju posetiocima da posete objekte iz daleka, bez potrebe za putovanjem.

Pre i posle

Objekti se mogu snimiti u više vremenskih faza, pre izgradnje, tokom izgradnje i nakon završetka izgranje i putem timelinea pratiti razvoj i pozicije određenih instalacija (cevi i kablova koji su zaklonjeni iza zidova)

ŽELITE DA RADITE SA NAMA?

Učinićemo sve što možemo da napravimo naš sledeći najbolji projekat!

TOP