360° VIDEO

Otkrijte nove perspektive sa 360° video tehnologijom!

Šta je 360 video?

360 video je vrsta videa koja omogućava gledaocima da interaktivno menjaju pogled sa snimka tako što koriste miša, prečicu ili gestove na mobilnom uređaju da bi se rotirali oko ose snimka. Ovo omogućava gledaocima da "iskuse" snimak iz različitih uglova i da se osećaju kao da su deo scene.

Kako se koristi 360 video?

Korišćenje 360 videa je jednostavno i omogućava gledaocima da dobiju potpuno novo iskustvo gledanja. Koristeći miš, prečicu ili gestove na mobilnom uređaju, gledaoci mogu da menjaju pogled sa snimka i da se rotiraju oko ose snimka. Ovo pruža priliku da se "iskuse" snimak iz različitih uglova i da se osećaju kao da su deo scene. 360 video je važan zato što pruža jedinstveno iskustvo gledanja koja je drugačije nezamisliva u tradicionalnom videu. Ovo je posebno korisno u situacijama u kojima želite da publika dobije što realističniji uvid u prostor ili događaj, kao što su turistički lokaliteti, koncerti ili sportske utakmice.

Gde se koristi 360 video?

 360 video se sve više koristi u različitim industrijama zbog njegove sposobnosti da publiku dublje uključi u sadržaj. Obrazovanje je jedna od oblasti gde se 360 video koristi za pružanje interaktivnog i realističnog iskustva učenja. Reklame takođe koriste 360 video za pružanje jedinstvenog i zapamćenog iskustva gledanja, dok industrija zabave koristi 360 video za pružanje publika interaktivnih i realističnih iskustva na koncertima, sportskim utakmicama i drugim događajima. Osim toga, 360VR video se može reprodukovati u VR bioskopima u kojima se nalaze sihronizovani VR uređaji, što daje još više realistično iskustvo.

Naše 360° video produkcione usluge

360° video produkcija nudi brojne mogućnosti, uključujući interaktivnost, virtualnu stvarnost, integraciju sa stvarnim svetom, narativni pristup, edukaciju, promociju proizvoda i usluga.

Saša Stojanović

PRODUKCIJA 360° VIDEA

Naša kompanija se specijalizovala za produkciju 360 videa. Pored produkcije, takođe pružamo usluge storytelling-a, snimanja i montaže. Naši stručnjaci su u mogućnosti da obrade video snimke u rezoluciji od 5,7K mono ili 8K stereo, što garantuje visok kvalitet finalnog proizvoda.

360 live streaming

360° LIVE STREAMING

Pružamo usluge prenosa 360 videa uživo sa različitih događaja, kao što su manifestacije, utakmice i druga dešavanja. Prenos se može vršiti preko naše platforme, kao i preko popularnih servisa kao što su Youtube i Facebook, što omogućava širokoj publici pristup ovim sadržajima.

Pružamo usluge produkcije 360 videa sa interaktivnim elementima koji omogućavaju gledaocima da se kreću kroz snimak i da pristupe dodatnim informacijama putem navigacionih veza, hotspotova i drugih elemenata. Ova opcija pruža još bogatije iskustvo gledanja i omogućava da se publika još više uključi u sadržaj.

Pružamo usluge korišćenja najsavremenijih tehnologija prilikom snimanja i montaže 360 videa, uključujući praćenje i maskiranje, stabilizaciju slike, uklanjanje neželjenih objekata, korekciju boja, sihronizaciju sa zvukom, titlovanje i specijalne efekte.

Predstavljamo inovativan sistem za testiranje digitalnih reklama na bilbordima, koji pruža agencijama mogućnost da svojim klijentima pokažu kako bi njihove reklame izgledale na određenim lokacijama u virtualnoj stvarnosti. Ovo je idealna opcija za one koji žele da optimizuju svoje kampanje pre emitovanja.

Kreiramo i pripremamo vaš 360° video za projekciju u VR bioskopu sa 10 sihronizovanih VR uređaja, ili ga objavljujemo na popularnim platformama kao što su Youtube, Vimeo, Facebook i Oculus.

Doživite Srbiju u novom svetlu: preko 360 VR-a

Istražite Srbiju na potpuno nov način sa našim 360 video projektima

Najčešće postavljena pitanja o primeni 360 videa

360° video se reprodukuje preko posebnih aplikacija ili preglednika koji podržavaju ovu vrstu videa. 360 video se reprodukuje preko kompjutera ili mobilnog uređaja sa internet konekcijom. Mogu se reprodukovati preko YouTube-a, Vimea i preko VR naočara odn. head-mounted display-a.

 

 

Kretanje kroz 360° video se obavlja korišćenjem miša, prečica ili gestova na mobilnom uređaju.

Nije neophodna VR oprema za gledanje 360° videa, ali ako želite da dobijete bolje iskustvo, preporučuje se korišćenje VR naočara.

Da, 360° video može imati interaktivne elemente poput veza i dugmadi za navigaciju, hotspotove i druge elemente.

Da, 360° video se sve više koristi u obrazovanju zbog svoje sposobnosti da publiku dublje uključi u sadržaj.

 

Prednosti korišćenja 360 videa su interaktivnost, pružanje realističnijeg uvida u prostor ili događaj, povećanje emocija i osnaživanje narativnog pristupa.

Pošaljite nam upit i saznajte kako možemo da unapredimo vašu kampanju sa našim 360 video uslugama!

Zajedno stvorimo nezaboravno iskustvo sa našim 360° video produkcijom!

TOP