RESTORANI

Virtuelne ture za restorane

VIRTUELNE TURE ZA RESTORANE

Korišćenjem naših virtuelnih tura 360, možete pregledati restorane iz svih uglova, upoznati se sa rasporedom, ambijentom i izgledom restorana pre nego što rezervišete stol. Naše virtuelne ture su interaktivne i daju vam jedinstvenu perspektivu restorana. Nemojte više čekati, iskoristite ovu priliku i isprobajte virtuelnu turu restorana već danas! Rezervišite svoj stol direktno sa virtuelne ture ili se upoznajte sa jelovnikom i poručite hranu na daljinu. Prijatno surfovanje!

Povećanje prodaje: Vlasnici restorana će imati koristi od povećanja prodaje zahvaljujući virtuelnim turama, jer će potencijalni klijenti imati priliku da pregledaju restoran i da se upoznaju sa onim što restoran ima da ponudi pre nego što rezervišu stol.

Povećanje privlačnosti: Virtuelne ture će pomoći u povećanju privlačnosti restorana za potencijalne klijente, jer će pružiti jedinstvenu perspektivu restorana.

Poboljšanje efikasnosti: Vlasnici restorana će imati koristi od poboljšanja efikasnosti, jer će virtuelne ture omogućiti klijentima da pregledaju restoran i da rezervišu stol direktno sa virtuelne ture, što će smanjiti vreme potrebno za donošenje odluke.

Primeri

virtuelni vodic u Coffe Factory

Primer restorana na Srebrnom jezeru.

La Galerija restoran.

Vila Maska - restoran - nalazi se nedaleko od Hrama Sv.Save.

Fujiyama Japanese Restaurant

Kam Tong Restaurant

Dona Theresa Restaurant

مطعم المسكوف العراقي - لندن AlMASKOOF ALIRAQI RESTAURANT - LONDON

DD Thai Food Restaurant and Bar (Warrington) with Takeaway

Mezze BBQ Restaurant

Sadaf Restaurant (Garden)

Santorini Restaurant

Lunya Catalonian Deli, Restaurant & Bar

Na primeru ispod možete videti kako se virtuelne ture mogu iskoristiti za snimanje promotivnog filma restorana

Virtuelne ture restorana se mogu koristiti u marketingu na više načina:

Promovisanje restorana i specijalnih ponuda

Vlasnici restorana mogu koristiti virtuelne ture da promoviraju specijalne ponude i događaje, kao što su happy hour, nova jela ili specijalni meniji. To će privući potencijalne klijente i povećati prodaju.

Email marketing

Vlasnici restorana mogu koristiti virtuelne ture u email marketing kampanjama, šaljući klijentima linkove za virtuelne ture restorana ili uključujući virtuelne ture u email-ove koji se šalju potencijalnim klijentima.

Google Business View

Virtuelne ture restorana se mogu integrirati sa Google Business View, što će omogućiti klijentima da pregledaju restoran direktno iz Google Mapsa ili Google pretraživača.

Influencer marketing

Vlasnici restorana mogu najmiti influencer-e da koriste virtuelne ture restorana u svojim objavama na društvenim mrežama, što će povećati vidljivost restorana i privući potencijalne klijente.

Virtual Reality

Virtuelne ture restorana mogu se koristiti i u VR okruženju, gdje će posjetioci imati priliku da se "nađu" u restoranu i da ga istraže koristeći VR headset.

SEO

Virtuelne ture restorana mogu se koristiti za poboljšanje SEO (Search Engine Optimization) restorana. Google će prikazivati virtuelne ture kao rezultat pretrage, što će povećati vidljivost restorana.

Facebook 360

Virtuelne ture restorana se mogu koristiti na Facebook 360, što će omogućiti posetiocima da pregledaju restoran direktno sa Facebook stranice restorana.

Instagram Stories

Vlasnici restorana mogu koristiti virtuelne ture restorana u Instagram Stories, što će povećati vidljivost restorana i privući potencijalne klijente.

ŽELITE DA RADITE SA NAMA?

Učinićemo sve što možemo da napravimo naš sledeći najbolji projekat!

TOP