VIRTUELNE TURE ZA HOTELE I APARTMANE

Otkrijte svet hotelskog luksuza - virtuelnim turama!

Istražite svet hotelske industrije sa našim virtuelnim turama

Naša agencija izrađuje virtuelne ture za hotele i apartmane širom sveta. Putem ovih virtuelnih tura, posetioci mogu da istraže svaki deo objekta, uključujući sobe, spa centre, restorane i druge sadržaje. Ove ture su odličan način za posetioce da se upoznaju sa hotelom ili apartmanom pre nego što rezervišu smeštaj, što je korisno za hotelijere i vlasnike smeštaja, koji takođe mogu da iskoriste virtuelne ture za promociju svojih objekata. Ukratko, virtuelne ture za hotele i apartmane su odličan način za poboljšanje iskustva posetioca i promociju hotelskih objekata.

naš proces izrade

Planiranje i priprema

Prvi korak u procesu izrade virtuelne ture je planiranje i priprema. Ova faza uključuje razgovore sa hotelijerima i vlasnicima smeštaja o njihovim potrebama i željama, kao i planiranje ruta kojima će se prikazati različiti delovi objekta.

Snimanje i produkcija

U ovoj fazi, snimaju se i produciraju video i fotografije objekta. Ova faza uključuje snimanje svih potrebnih delova objekta, kao i produkciju kvalitetnih slika i videa koji će se koristiti u virtuelnoj turi.

Isporuka i objavljivanje

Poslednji korak u procesu izrade virtuelne ture je isporuka i objavljivanje. Ova faza uključuje integraciju virtuelne ture na web stranicu objekta, kao i promociju i publikaciju ture putem različitih kanala društvenih mreža i interneta.

APARTMAN NA KOPAONIKU

Izradili smo virtuelnu turu za apartmane na Kopaoniku, koja će vam omogućiti da se upoznate sa svakim detaljem ovofg smestajnog objekata. Sada možete istražiti apartman iz udobnosti svoga doma i videti kako su uređeni i opremljeni.

HOTEL "SUNCE"

Virtuelna tura hotela Sunce iz Sokobanja je sada dostupna za sve posetioce. Mi smo pokrili celi objekat, uključujući ulaz, smeštajne objekte, spa centar, restorane i konferencijske sale.

HOTEL "FOKA SPA"

S radošću predstavljamo našu novu virtuelnu turu za Hotel Foka Spa na Kopaoniku. Putem ove virtuelne ture, posetitelji mogu istražiti svaki kutak ovog prekrasnog hotela, uključujući sobe, spa centar, restoran i druge sadržaje.

HOTEL "ZELENI GRAD"

Pogledajte virtuelnu turu Hotela "Zeleni grad" u Sokobanji

HOTEL "FONTANA"

Virtuelna tura Hotela "Fontana" u Vrnjačkoj banji

APARTMANI "ERDELJANOV"

Izradili smo virtuelnu turu za Apartmane "Erdeljnov", postavili je na websajt i na Google maps

Karakteristike naših tura

Interaktivnost

Naše virtuelne ture omogućavaju posetiocima da se kreću kroz objekat na način koji je što više sličan stvarnom iskustvu. Naše virtuelne ture uključuju mogućnost navigacije po objektu, pregled svih soba i drugih sadržaja, kao što su spa centri, restorani, konferencijske sale i sl. Funkcionalnosti kao što su panoramsko gledanje, zoom in/zoom out i druge opcije koje će omogućiti posetiocima da se detaljnije upoznaju sa objektom su deo našeg paketa. Sve to će pružiti posetiocima bolji uvid u to kako objekat izgleda i kakve usluge nudi, što će povećati verovatnoću da će se odlučiti za rezervaciju smeštaja.

Kvalitet slika i videa

Kvalitet slika i videa je ključan za uspešnost virtuelnih tura. Kao agencija koja se bavi izradom virtuelnih tura, mi koristimo najsavremenije tehnologije i opremu za snimanje i obradu slika i videa. Naši fotografi i snimatelji su stručnjaci u svom poslu i koriste najnovije tehnologije za snimanje visokokvalitetnih slika i videa. Pored toga, mi radimo na postprodukciji kako bismo osigurali da se slike i video zapisi prikazuju što realnije i preciznije. Time posetiocima našeg sajta omogucavamo da se upoznaju sa objektom kao da su tu, što će im pomoći da donesu odluku o rezervaciji.

Informacije o objektu

Virtuelne ture sadrže važne informacije o objektu, kao što su lokacija, kapacitet, sadržaj i usluge koje objekat pruža. Trudimo se da naši posetioci dobiju što više informacija o objektu i kako bi se posetioci lakše odlučili za rezervaciju. Mi koristimo najnovije tehnologije za prikazivanje informacija o objektu, kao što su Google mape, Bing mape, Yandex mape i Open street mape. Time omogućavamo posetiocima sajta da se upoznaju sa objektom i da dobiju sve informacije koje su im potrebne za donošenje odluke o rezervaciji.

Mogućnost direktne rezervacije

Naše virtuelne ture omogućavaju posetiocima sajta da direktno rezervišu smeštaj u objektu. Ova mogućnost je korisna za hotelijere i vlasnike smeštaja, jer im omogućava da prihvate rezervacije bez posrednika i da povećaju broj direktnih rezervacija. Mi koristimo najsavremenije tehnologije za implementaciju opcije direktnih rezervacija, kako bi bila što jednostavnija za korisnike i što efikasnija za hotelijere. Time omogućavamo posetiocima sajta da brzo i jednostavno rezervišu smeštaj, a hotelijerima i vlasnicima smeštaja da povećaju broj direktnih rezervacija.

ŽELITE DA RADITE SA NAMA?

Učinićemo sve što možemo da napravimo naš sledeći najbolji projekat!

TOP